woensdag 13 oktober 2010

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf en wonen jullie in Utrecht? Dan is het wellicht handig om gebruik te maken van een fotograaf in de buurt. Iemand die de omgeving goed kent en de mooie plekjes weet voor de bruidsreportage.



Naast het kostenaspect is het praktisch om een lokale fotograaf te gebruiken voor jullie trouwreportage. Na het kennismakingsgesprek kunnen er altijd nog vragen bij je opkomen en dan is het makkelijk om deze persoonlijk door te kunnen nemen, zonder hiervoor ver te moeten reizen.

En voor de trouwdag echt begint kun je alle wijzigingen of aanpassingen in de planning nog eens 1 op 1 doornemen. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat jullie op de dag zelf geen verrassingen meer tegenkomen.

Willen jullie de gasten op een unieke wijze uitnodigen, dan kun je dat doen door de trouwkaart nog persoonlijker te maken met een recente foto. Dit kan op jullie trouwlocatie of op een mooie plek in Utrecht.

Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden om jullie bruiloft voor eeuwig vast te leggen. Ik werk volledig digitaal en kan jullie dan ook helpen met bijvoorbeeld een digitaal trouwalbum. Jullie krijgen in ieder geval alle foto's op DVD zodat jullie zelf kunnen bepalen welke foto's je wilt nabestellen.

Ik wil jullie hier graag bij helpen, maar jullie kunnen het ook zelf doen. Het internet biedt hiervoor alle mogelijkheden.

Graag kom ik langs voor een vrijblijvende afspraak om jullie dag door te spreken. Wanneer het klikt kunnen we samen uitkijken naar de mooiste dag van jullie leven die ik voor jullie zal vastleggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten